Zatar leeft in de cloud. Nu kunnen uw apparaten dat ook.

Zatar is een online platform dat gebruikt kan worden om apparaten zoals barcode printers, RFID readers, sensoren, maar ook smartphones of tablets zichtbaar te maken op elk moment van de dag, waar dan ook ter wereld. Als nieuwe infrastructuur in wat het ‘Internet of Things” (IoT) genoemd wordt, biedt Zatar vooral oplossingen voor de logistieke industrie.

Zebra Technologies

Cooking Fox heeft gewerkt aan Zatar in opdracht van Zebra Technologies. Zebra Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van barcodes en RFID technologie. Hun doel is om de producten, mensen en transacties binnen een organisatie een 'virtuele stempel' te geven zodat men altijd en overal inzicht kan hebben in de stand van zaken.

Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbaarheid en innovatie en Cooking Fox helpt Zebra om het gebruik van hun technologie zo makkelijk, prettig en gebruikersvriendelijk mogelijk te maken voor hun klanten in oa ziekenhuizen, vliegvelden of transportcentra over de hele wereld.

Data visualisatie

Zatar is toegankelijk op desktop, tablet of smartphone. Een belangrijk onderdeel van het platform is het zichtbaar en duidelijk maken van verschillende soorten informatie van printers, sensoren, smartphones en RFID systemen. Cooking Fox heeft hiervoor intensief samengewerkt met het team van Zatar in Chicago.

 

 

Bij ZATAR ligt de nadruk op gebruikersvriendelijkheid en overzichtelijkheid: iets dat bij software voor de logistieke industrie nog lang geen vanzelfsprekendheid is.

Door middel van overzichtelijke datavisualisaties moet de gebruiker in één oogopslag inzicht krijgen in de status en informatie van een apparaat. Niet voor niets is de slogan van Zebra Technologies “See more. Do more.”

Binnen Zatar kan informatie niet alleen gezien worden, maar ook gedeeld worden met anderen. Vanaf de website, smartphone of tablet kunnen daarnaast ook instellingen van de apparaten gewijzigd worden of opdrachten verstuurd.

 

Meer projecten