Stibble

“Hét CMS voor uw locatie-app”

Maak en beheer uw eigen locatie-app, gemakkelijk en goedkoop. Publiceer de app voor Android en iOS. Stibble is binnenkort verkrijgbaar.

Schrijf u alvast in op www.stibble.nl

Creëer en publiceer uw eigen app

Bied uw gebruikers een belevenis aan met locatie-specifieke content. Door de combinatie van Bluetooth én GPS werkt dit systeem zowel buiten als binnen met grote nauwkeurigheid.

cms-mobile

Uw eigen locatie-gevoelige app

 

Met Stibble kunt u locatie-gebaseerde informatie in je eigen mobiele app aanbieden, zonder de kosten, moeite of kennis en ervaring die daar normaal gesproken bij komt kijken. De app is intuïtief, simpel en stijlvol voor uw bezoekers of klanten. De inhoud is volledig onder uw controle.

Biedt audiotours aan als museum, of een interactieve shopping ervaring als winkelcentrum. Het kan allemaal met Stibble.

StibbleCMS.jpg

Beheer de inhoud op elk moment

 

Stibble bouwt en publiceert uw app en houdt hem up to date met de laatste versies van Android en iOS. Het enige dat u hoeft te doen is datgene dat u het beste kunt doen: concentreren op de inhoud.

Met Stibble online CMS kunt u zelf de inhoud, de locaties en zelfs meerdere projecten toevoegen, wanneer uw maar wilt, op elke plek met toegang tot internet. Uw bezoekers zullen binnen minuten de nieuwe inhoud kunnen zien en ervaren.

 

Meer projecten