"Ga het gesprek met je klanten aan en maak de kwaliteit van je restaurant meetbaar en inzichtelijk."

De Sodexo Education Enquete is een applicatie die het makkelijker maakt voor de restaurantmanagers van Sodexo Education Nederland om de kwaliteit van hun restaurants te toetsen bij de studenten die er eten. Het woord ‚Flash’ in de titel staat voor het feit dat de enquete zo snel mogelijk en makkelijk ingevuld moet kunnen worden.

Sodexo Education

Sodexo is een internationaal bedrijf dat de catering verzorgt op bedrijven en, in het geval van Sodexo Education, verschillende hogescholen en universiteiten in Nederland. De managers van de restaurants vragen een paar studenten elke maand wat zij vinden van bijvoorbeeld de kwaliteit van het eten of de behulpzaamheid van het personeel. Dit kunnen zij met een mobiel of tablet direct online invullen in de online Flash Enquete.

Overzichtelijke resultaten

De applicatie zal dan voor de managers zelf, maar ook voor de supervisors en de directeur een overzicht tonen dat alle resultaten overzichtelijk op een rijtje zet. Op deze manier kan het personeel van Sodexo Education Nederland snel en makkelijk zien welke restaurants het goed doen en waarom. Dit geeft meer overzicht in de verbeterpunten van de restaurants en zal het personeel motiveren om hieraan te werken.

 

Het inzichtelijk maken van je resultaten op het gebied van kwaliteit motiveert de cateringmanagers om beter hun best te doen. Extra ‚achievements’ voor betere resultaten dan verwacht kunnen daar nog een schepje bovenop doen.
 

Door het meetbaar maken van de feedback van de gasten in het restaurant, krijgt de cateringmanager inzicht in de wensen en eisen van de gasten en kan hier beter op inspelen bij het managen van het restaurant.


De enquete is te gebruiken op desktop, mobiel en tablet. Op deze manier wordt het makkelijk gemaakt voor de cateringmanager om de enquetes meteen bij het gesprek met de klant in te vullen.

 

Meer projecten