• Bestel meer dan $ 200 voor gratis verzending
www.cookingfox.nl

Privacy verklaring

Privacy verklaring
Het beschermen van uw privacy is belangrijk voor ons. Dit beleid legt uit hoe we verzamelen, gebruiken en de persoonlijke informatie die u verstrekt tijdens het gebruik van deze website bekend te maken. Het is altijd uw keuze of om persoonlijke informatie via de Website. Alle persoonlijke informatie die u verstrekt zal met zorg worden behandeld, en met inachtneming van dit beleid, zal niet worden gebruikt of openbaar gemaakt op een manier waarop je dat nog niet ingestemd. Ook kunt u opt-out van bepaalde gebruik en de openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, zoals uitgelegd in dit beleid.
UW TOESTEMMING
1. Door het gebruik van de website, gaat u akkoord met onze collectie, het gebruik en de openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met dit beleid.
Automatisch verzamelde
2. Niet-identificeerbare informatie - Net als vele andere websites, de website verzamelt automatisch bepaalde niet-identificeerbare informatie over website gebruikers, zoals het Internet Protocol (IP) adres van uw computer, het IP-adres van uw Internet Service Provider, de datum en tijd waarop u de website, het internetadres van de website van waaruit u direct gekoppeld aan de website, het besturingssysteem dat u gebruikt, de secties van de website die u bezoekt, de website pagina's te lezen en afbeeldingen bekeken en de inhoud die u downloaden van de website. Deze niet-identificeerbare informatie wordt gebruikt voor de website en systeembeheer en om de website te verbeteren. Wij kunnen ook niet-identificeerbare informatie gebruiken om interactieve, re
Terug
Copyright © 2018 bootschoenen dames,zomer schoenen All Rights Reserved.Powered by www.cookingfox.nl